Om Bondeco

Bondeco collection light blue petrol

Välkommen till Bondeco!

Vi är en nystartad inredningsbutik online med ett stort utbud av noga utvalda textil- och dekorationsprodukter. Vi vänder oss till dig som vill skapa ett hem som är DU genom att erbjuda detaljer för din personliga stil.

Bondecos värdeord är ”skönhet”, ”hållbarhet” och ”enkelhet” i alla prisklasser. Vi handplockar produkter och inredningsvarumärken som utmärker sig vad gäller design, kvalitet och pris. 


Bondeco för ett nära samarbete med Sveriges största inredningsmagasin som Sköna hem, Lantliv och Allt i hemmet. Som en del i detta samarbete har vi tagit fram en textilkollektion, Sköna hem Collection, med vackra sängkläder, dekorationskuddar och plädar i hög kvalitet och design.

 

Vårt eget varumärke, Bondeco Collection, erbjuder sängkläder i ekologisk bomull, handkviltade överkast och kuddar samt täcken och innerkuddar i hög kvalitet och fantastiskt pris.  

 

Sortimentet växer snabbt och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt.


För att göra det tryggt och enkelt att handla på Bondeco använder vi betalningstjänsten Klarna för smidig och säker betalning.


Bondeco är en del av Adlibrisgruppen.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av inredningstips, erbjudanden, nyheter och inspiration. 


Följ oss gärna på Instagram och Facebook!

Samarbete

Vill du samarbeta med oss? Vi på Bondeco uppskattar när personer via sina bloggar, Instagramkonton och webbplatser vill länka till våra produkter och har därför ett affiliateprogram via Adtraction som gör det enkelt för er att få provision på den försäljning som besök genererar. Läs mer här  

Har du frågor?

Kontakta gärna vår kundtjänst på info@bondeco.se.

Vänligen ange ditt ordernummer när du kontaktar oss. 

Mail besvaras normalt sett inom 24 timmar helgfri måndag - fredag. 

Varma hälsningar


Vännerna på Bondeco 


Vid fakturafrågor kontakta Klarna på tel: 08 - 120 120 10


Köpvillkor


Integritetspolicy